Korson Palloseura
KOPSE
Korson Palloseura ry
Nurmikko ja pallo

Tavitie 1
01450 Vantaa
toimisto@kopse.org

Soveltava jalkapallo

Esittely

Tervetuloa soveltavan jalkapallon joukkueen sivuille!

Harjoituksissa on mukana myös pelaamista. Jokivarren tekonurmi.

Harjoituksissa on mukana myös pelaamista. KOPSE S1 Jokivarren tekonurmella.

KOPSE S on jalka­pallo­joukkue motoriikan vaikeuksien, hahmotus­vaikeuksien tai kehitys­viiveen vuoksi erityis­tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille.

Harjoittelemme kesä­kaudella teko­nurmella, jolla pyörä­tuolin, dallarin tai rollaattorin käyttö liikkumisen apu­välineenä ei sovellu.

Pelaamme jalkapalloa sovelletusti pelaajien erityis­piirteet huomioon ottaen, "kaikki pelaa" peri­aatteen mukaisesti. Tavoitteena on peli-ilon, onnistumisen kokemusten ja peli­kavereiden kannustuksen innostamana uusien motoristen taitojen oppiminen sekä sosi­aalisten taitojen kehittyminen.

Sovellettu jalka­pallo sopii harras­tuksena eri terapia­muotojen (puhe-, toiminta- ja fysio­terapia) rinnalle tai jatkoksi terapian jo päätyttyä. Kunnon kohenemisen lisäksi voit löytää myös uusia kavereita lajin parista.

AKTIA PANKKI OYJ TUKEE SOVELTAVAA FUTISTA

Harjoitusajat ja -paikat

Lokakuun lopussa alkaneella talvi­kaudella alle 16–vuotiaiden joukkue KOPSE S1 harjoittelee maanan­taisin Legirus Arenalla välineinä teko­nurmelle sopivat nappikset ja säärisuojat.

16 vuotta täyttäneiden joukkue KOPSE S2 harjoittelee perjan­taisin Korson koulun salissa 2. Turvallinen liikkuminen salissa edellyttää sisä­peli- tai futsal­kenkiä ja sääri­suojia.

RyhmäAikaPaikka
KOPSE S1 (alle 16-vuotiaat)Maanantaisin klo 17 – 18Legirus ArenaPe 27.10.2017 ei vuoroa.
KOPSE S2 (16-vuotiaat ja vanhemmat)Perjantaisin klo 19 – 20Korson koulu 2 

Maksut

Toimintamaksu on 20 € kuukaudessa.

Jos vakuutuksen ottaa seuran kautta, vakuutus ja harraste­peli­passi on ostettava yhdessä. Tällöin hinta on aikuisille 50 € + 10 € = 60 €. Lapsilla riittää 9 € vakuutus. Peli­passi ja vakuutus kattavat aina kalenteri­vuoden (1. tammikuuta – 31. joulukuuta).

Lisätietoa pelipasseista ja vakuutuksista Hoitoketju sivulla.

Joukkueen linkit

Toiminta

Valmentajat

Valmentajina toimivat palloa itsekin ilokseen potkivat Jaana Kanervo ja Tuula Rautiainen. Jaana on ammatiltaan lähi­hoitaja, joka on työssään tottunut ohjaamaan ja avustamaan liikunta- ja kehitys­vammaisia nuoria. Tuula on työssään lapsia ja liikunta­vammaisia aikuisia kuntouttava fysio­terapeutti, jolle erityis­lapsen vanhemman arki on tullut tutuksi esikoisen syntymän myötä.

Kuvassa joukkueen vetäjät: Jaana Kanervo ja Tuula Rautiainen.

Joukkueen vetäjät Tuula Rautiainen (vasemmalla) ja Jaana Kanervo

Kuvia harjoituksista

Toivomme pelaajien huoltajilta aktiivista osallis­tumista joukkueen toimintaan hyvän joukkue­hengen luomiseksi. Treeneissä palloon saavat koskea kaikki. Tulevissa turnauksissa maalin­teon ilo jätetään pelaajille.

Maalintekoharjoituksia Kalmuurin kuplahallissa (Legirus Arena) 23.10.2017.

Soveltavassa harjoitellaan tietenkin myös kuljetusta ja maalintekoa.

Peliharjoituksia Kalmuurin kuplahallissa 23.10.2017.

Pelaaminen on varmaankin monen mielestä harjoitusten odotetuin osuus. Harjoituksissa peleissä on yleensä mukana myös huoltajia.

© 2017 Korson Palloseura ry — 16.11.2017 18:36 (fi)