Korson Palloseura
KOPSE
Korson Palloseura ry
Nurmikko ja pallo

Tavitie 1
01450 Vantaa
toimisto@kopse.org

Soveltava jalkapallo

Esittely

Tervetuloa soveltavan jalkapallon joukkueen sivuille!

KOPSE S on jalka­pallo­joukkue motoriikan vaikeuksien, hahmotus­vaikeuksien tai kehitys­viiveen vuoksi erityis­tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille.

Harjoittelemme kesä­kaudella tekonurmella, jolloin pyörä­tuolin/dallarin/rollaattorin käyttö liikkumisen apu­välineenä ei sovellu.

Pelaamme jalkapalloa sovelletusti pelaajien erityis­piirteet huomioon ottaen, "kaikki pelaa" peri­aatteen mukaisesti. Tavoitteena on peli-ilon, onnistumisen kokemusten ja peli­kavereiden kannustuksen innostamana uusien motoristen taitojen oppiminen sekä sosi­aalisten taitojen kehittyminen.

Sovellettu jalka­pallo sopii harras­tuksena eri terapia­muotojen (puhe-, toiminta- ja fysio­terapia) rinnalle tai jatkoksi terapian jo päätyttyä. Kunnon kohenemisen lisäksi voit löytää myös uusia kavereita lajin parista.

AKTIA PANKKI OYJ TUKEE SOVELTAVAA FUTISTA

Toiminta

Valmentajina toimivat palloa itsekin ilokseen potkivat Jaana Kanervo ja Tuula Rautiainen. Jaana on ammatiltaan lähi­hoitaja, joka on työssään tottunut ohjaamaan ja avustamaan liikunta- ja kehitys­vammaisia nuoria. Tuula on työssään lapsia ja liikunta­vammaisia aikuisia kuntouttava fysio­terapeutti, jolle erityis­lapsen vanhemman arki on tullut tutuksi esikoisen syntymän myötä.

Kuvassa joukkueen vetäjät: Jaana Kanervo ja Tuula Rautiainen.

Joukkueen vetäjät Jaana Kanervo (oikealla) ja Tuula Rautiainen

Toivomme pelaajien huoltajilta aktiivista osallis­tumista joukkueen toimintaan hyvän joukkue­hengen luomiseksi. Treeneissä palloon saavat koskea kaikki. Tulevissa turnauksissa maalin­teon ilo jätetään pelaajille.

Harjoitusajat ja -paikat

Harjoitukset alkavat perjantaina 8.9.2017 KOPSEn uudella teko­nurmella Joki­varren kentällä osoitteessa Sorvatie 16 (Jokivarren koulun vieressä) alla olevan taulukon mukaisesti.

RyhmäAikaPaikka
1 (alle 16-vuotiaat)Perjantaisin klo 18 – 19Jokivarren tekonurmi
2 (16-vuotiaat ja vanhemmat)Perjantaisin klo 19 – 20Jokivarren tekonurmi

Maksut

Toimintamaksu on 20 € kuukaudessa.

Jos vakuutuksen ottaa seuran kautta, vakuutus ja harraste­peli­passi on ostettava yhdessä. Tällöin hinta on aikuisille 50 € + 10 € = 60 €. Lapsilla riittää 9 € vakuutus. Peli­passi ja vakuutus kattavat aina kalenteri­vuoden (1. tammikuuta – 31. joulukuuta).

Lisätietoa pelipasseista ja vakuutuksista Hoitoketju sivulla.

© 2016 Korson Palloseura ry — 16.09.2017 23:25 (fi)