Korson Palloseura
KOPSE
Korson Palloseura ry
Nurmikko ja pallo

Tavitie 1
01450 Vantaa
toimisto@kopse.org

Soveltava jalkapallo

Esittely

Tervetuloa soveltavan jalkapallon joukkueen sivuille!

KOPSE S on jalka­pallo­joukkue motoriikan vaikeuksien, hahmotus­vaikeuksien tai kehitys­viiveen vuoksi erityis­tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Joukkueen lopullisen nimen valitsevat pelaajat itse.

Pelaamme jalkapalloa sovelletusti pelaajien erityis­piirteet huomioon ottaen, "kaikki pelaa" periaatteen mukaisesti. Tavoitteena on peli-ilon, onnistumisen kokemusten ja peli­kavereiden kannustuksen innostamana uusien motoristen taitojen oppiminen sekä sosiaalisten taitojen kehittyminen. Sovellettu jalka­pallo sopii harras­tuksena eri terapia­muotojen (puhe-, toiminta- ja fysio­terapia) rinnalle tai jatkoksi terapian jo päätyttyä.

Toiminta

Harjoittelemme kesä­kaudella teko­nurmella tai hiekka­kentällä, jolloin pyörä­tuolin/dallarin käyttö liikkumisen apu­välineenä ei sovellu. Dafojen ja ortoosien käytölle ei ole esteitä.

Valmentajina toimivat palloa itsekin ilokseen potkivat Jaana Kanervo ja Tuula Rautiainen. Jaana on ammatiltaan lähi­hoitaja, joka on työssään tottunut ohjaamaan ja avustamaan liikunta- ja kehitys­vammaisia nuoria. Tuula on työssään lapsia ja liikunta­vammaisia aikuisia kuntouttava fysio­terapeutti, jolle erityis­lapsen vanhemman arki on tullut tutuksi esikoisen syntymän myötä.

Kuvassa joukkueen vetäjät: Jaana Kanervo ja Tuula Rautiainen.

Joukkueen vetäjät Jaana Kanervo (oikealla) ja Tuula Rautiainen

Toivomme pelaajien vanhemmilta aktiivista osallis­tumista joukkueen toimintaan hyvän joukkue­hengen luomiseksi. Treeneissä palloon saavat koskea myös aikuiset, tulevissa turnauksissa maalin­teon ilo jätetään pelaajille.

Harjoitusajat ja -paikat

Harjoitukset alkavat perjantaina 8.9.2017 ja se on tarkoitettu kaikille. Silloin jaamme joukkueen kahteen ryhmään tason mukaan. Sen jälkeen harjoitukset jatkuvat joka viikko alla olevan taulukon mukaan.

RyhmäAikaPaikka
1Perjantaisin klo 18 – 19Ilmoitetaan myöhemmin
2Perjantaisin klo 19 – 20Ilmoitetaan myöhemmin

Maksut

Toimintamaksu on 20 €.

© 2016 Korson Palloseura ry — 21.07.2017 19:24 (fi)